on kunnianimike omenanpoimijoillemme!

Nämä huipputyypit ovat vamman, sairauden tai muun syyn takia aivan liian usein jääneet näkymättömiksi etenkin työmarkkinoilla. Nyt on heidän aikansa loistaa!

Omenasieppareina työllistyy joka syksy kunnon palkkatöihin n. 15  erityistä tukea tarvitsevaa loistotyyppiä. Siepparityössä  jokainen oppii hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja saa kokea olevansa tärkeä ja arvokas. Voi huomata pystyvänsä asioihin, jotka ovat ovat aiemmin tuntuneet mahdottomilta!

Ponnahduslauta eteenpäin >> Siepparina jokainen saa mahdollisuuden näyttää mihin pystyy, kokeilla rajojaan, oppia uutta ja kuulla kannustusta ja kehuja kavereilta. Siitä on hyvä ponnistaa kohti omia unelmia!

Meille on  itsestäänselvyys, että kunnon työstä maksetaan kunnon palkka – ihan kaikille.

Omenasieppareilla on tärkeä tehtävä kaikkien ylimääräisten omppujen sankareina ja hävikin vähentäjinä. Ompunkeruun lomassa tapahtuu kuitenkin jotain vielä tärkeämpää: ystävyyksiä syntyy, elämäntarinoita kerrotaan, vaikeistakin asioista puhutaan, tsempataan, kannustetaan ja iloitaan
ihan pienistäkin onnistumisista.

Omppupuiden alla kenenkään ei tarvitse olla yksin tai tuntea oloaan ulkopuoliseksi. Sinne jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on ja ottaa oman elämänsä ohjakset käsiinsä.  Siellä syttyy unelman kipinä.

Siksi kaikessa, mitä teemme on
mahdollisuuksien maku!

Kiitos, kun tuet työtämme erilaisuuden arvostamisen, syrjimättömyyden ja
tinkimättömän tasa-arvon puolesta! 

TAKAISIN