- mehu

Tämä lasinen paperikääreessä komeileva ilmestys on se aito ja alkuperäinen Omenasieppari – varta vasten erityisiin hetkiin suunniteltu designmehupullo,
joka on vastuullisesti vau!

Mehu on puristettu Sipoossa Uudemaalaisten pihanomistajien vasta kerätyistä omenoista, joiden maku siirtyy mutkattomasti suoraan puusta pulloon.

Mehuumme ei koskaan lisätä sokeria, säilöntäaineita tai yhtään mitään muutakaan – se on puhdasta lähiomppua alusta loppuun. Ihan niinkuin itse tehty!

Jokainen pullo on maultaan uniikki, riippuen siitä, mitä lajikkeita juuri sinä päivänä pulloon on päätynyt! Mehumme elää omppukauden mukaan, kehittyen samaa tahtia luonnon kanssa.

Kääre-etikettiä koristavat kymmenet tuhannet käsinpiirretyt omenapuun lehdet, oksat ja omenat. Omenasieppari on erityisen urbaani omppumehu, joten omenapuiden täyteiset pihat ja puutarhat näyttäytyvät meille keitaina, joista voi tähystellä vilkasta kaupungin elämää.

Kääre-etiketin kääntöpuolelta löytyy tarinamme, juuri sinulle, mehupullon omistajalle kirjoitettuna! Sieltä selviää myös lahjana saadun pullon omistajalle, miten omenamehu liittyy syrjäytymisen estämiseen, ihmisarvoon ja unelmiin!

Koko mehupakkaus on täysin kierrätettävä – lasipullon voit palauttaa pullonkeräykseen tai lasinkierrätykseen ja kääre-etiketti sujahtaa paperinkierrätykseen!

PS. Jos etsit hanapakkausten jälleenmyyjiä, löydät ne täältä!

TAKAISIN